Zo af en toe vertellen mensen mij; “Ach joh, het is ‘slechts’ een hond!” of: “dat is wel een hoop geld voor ‘slechts’ een hond!”
Ze zien de reisafstanden, de tijd gespendeerd en het geld uitgeven voor ‘slechts’ een hond en ze begrijpen het niet. Uur na uur gaat voorbij en mijn enige gezelschap is ‘slechts’ een hond.
Mijn meest trotse momenten waren met ‘slechts’ een hond en ook mijn droevigste momenten waren samen met ‘slechts’ een hond. Maar in de donkere dagen was het de tedere aanraking van ‘slechts’ een hond die me sterkten en motiveerden om door te gaan.
Slechts een hond brengt mij pure vriendschap, vertrouwen en volmaakt geluk. Slechts een hond brengt medeleven en geduld bij mij omhoog waardoor ik een beter persoon ben geworden. Door slechts een hond sta ik vroeg op, maak ik lange wandelingen en kijk ik verlangend uit naar de toekomst.
Voor mensen zoals ik is het niet ‘slechts’ een hond! Maar een belichaming van alle hoop en dromen voor de toekomst, menige blijde herinnering uit het verleden en de pure blijdschap voor het heden.

J-lo Jafir von den Hatzruden

New girl on top of The Fancy Rotts X Erasmo Cortez von den Hatzruden
14 maart 2015 – 15 augustus 2019
Een zachtaardige gemoedelijke stabiele reu met een heel hart van goud.

Jesper zijn eerste eigen hond, zijn kennismaking met het ras. Alles samen doorstaan en beleefd! Van cursussen naar uv examen en wandelen en zwemmen.

Meegedaan aan een hele grote filmopname die uitkomt in 2020 in de bioscoop, meegespeeld voor de batavus fiets reclame.

Het was je tijd nog niet, je wordt gemist grote allemansvriend.

New girl on top of the Fancy Rotts

Quivie Nasty von der Rurhmuhle X Vico vom Kressbach
23 september 2008 – 17 juni 2016
Mijn eerste eigen Rottweiler, een dame om nooit meer te vergeten.
Een hart van goud, meisje ik mis je enorm.
Je leeft voort in je kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Rust zacht prinses.

Chopper Maximus von den Hatzruden

Avanti vom Erpenstein X Morris Marstal
09 september 2010 – 18 juni 2018
Je was in handen van mijn broer, maar mijn ‘lease’ hond. Zoveel bereikt samen op show gebied. De eerste reu met wie ik shows liep, en je hebt me zoveel geleerd.
Je hebt samen met Quadira mij Honey gegeven. Rust zacht lieverd.