H-nest
H-nest
H-nest

Nieuwsgierig naar de rest van onze nestjes?

Love is a four legged word
H-nest

Nieuwsgierig naar de rest van onze nestjes?

Love is a four legged word
previous arrow
next arrow
Nog even wachten
Wij verwachten pas weer nesten in juni 2021. Zodra er nieuws is, dan publiceren we dat uiteraard direct hier.Er is al een wachtlijst voor pups. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact met ons op.
Wat komt er allemaal kijken bij een pup?

Voordat de pups geboren worden willen wij graag persoonlijk kennismaken met de ‘toekomstige’ puppy eigenaren. Zo kunnen jullie, maar ook wij, alle vragen stellen.


Onze pups worden in huis geboren, waar ze ook verblijven tot het moment dat ze de deur verlaten. In deze tijd zullen wij zo veel mogelijk met de pups ondernemen: een ritje in de auto, naar buiten, lopen aan een lijntje, kinderen en andere honden ontmoeten, wennen aan de radio, tv, stofzuiger of andere vreemde geluiden. Al met al proberen wij om ze een goede basis mee te geven en daarna is het aan de nieuwe eigenaren om hier mee door te gaan.


Als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan zijn ze al meerdere keren ontwormd, hebben ze een inenting gehad en hebben de pups een chip van Raad van Beheer. Ook worden de pups (en moederhond) uitgebreid onderzocht tijdens de nestcontrole.


De pups krijgen een voedselpakket mee voor de eerste tijd bij hun nieuwe eigenaren, zoals Canex droogvoer. In het nest groeien ze hoofdzakelijk hiermee op en we hopen dat de nieuwe eigenaren hiermee doorgaan. Daarnaast ontvangen de eigenaren een map boordevol handige informatie en info over de ouderdieren. Tot slot gaat ook een lapje/speeltje met de nestgeur mee naar huis.


De teven waarmee gefokt wordt, voldoen aan de regels van de NRC en de pups krijgen een FCI stamboom die wij op de nakomelingendag van het nest aan jullie overhandigen samen met het DNA-profiel .


Een rottweiler is een geweldige hond, mits hij bij de juiste eigenaar zit. Daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig worden uitgezocht en zullen wij zoveel mogelijk aan hun wensen tegemoet te komen. Een goed thuis voor onze pups is onze eerste prioriteit.


Wij zullen altijd voor onze puppykopers klaar staan als ze raad nodig hebben op het gebied van hun rottweiler op welk gebied dan ook.