Graag stellen we jullie voor: Terra!

Hefrings Pride Total Package, in het dagelijks leven Terra, onze nieuwe hoop voor de toekomst!

Het stond in de planning om te zijner tijd een dochter van Chakal uit een andere kennel aan te kopen. Reden: een stukje van Chakal terug met de combinatie van weer een stukje vers bloed vanuit de moederhond. Investeren in goede gezonde bloedlijnen, maar eigenlijk stond dat in de planning voor 2021/2022. Chakal is immers nog jong.

Anita & Erwin kwamen in november om met Ranou te dekken en vanaf het eerste moment was voor mijn gevoel Ranou de teef waar ik een pup van wilde hebben in combinatie met Chakal. Dat hield ik natuurlijk alleen voor mezelf. Ze zagen me alweer aankomen thuis met de mededeling dat er nog een hond bij zou komen. Nee dus…

De weken vlogen voorbij en 9 weken later werden er 10 gezonde pups geboren. Vanaf vroeg in de ochtend hebben we de geboortes van alle pups per messenger gevolgd. Ik dacht nog die hebben tegen de tijd dat we op bezoek gaan allemaal een nieuw baasje gevonden, maar niets bleek minder waar. Toen we ze met 8 weken gingen bekijken waren er nog dames beschikbaar, en laat daar net een teefje tussen zitten die al snel mijn aandacht trok. Ja, het moest dus gewoon zo zijn.

Maar… momenteel een zevende hond erbij was echt geen optie. Zeker niet met zelf ook een nestje pups op komst. Al tijden praat ik regelmatig met Jesper over het eventueel uitdenken van een gastgezin. Soms kun je gewoon niet altijd alles zelf houden. Alle honden hebben de aandacht nodig die ze verdienen. Echter, voor je bloedlijnen en verversen van honden die na 2,5 jaar eventueel weer voor mooie nazaten kunnen zorgen, is ook belangrijk in mijn ogen.

Zo kwam ik uit bij twee mensen die in korte tijd heel speciaal geworden zijn voor ons als mensen en als fokker. Een jong stel (30 is niet oud, Dennis) heeft uit ons H nest een teefje gekocht, hun eerste Rottweiler. Ik zeg vaak ‘pupkopers’ zoals zij, zo zou je ze allemaal willen hebben. Zo stonden ze ook op de lijst om van de zus van hun eigen teef (Hurry) een reu te nemen.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en contact met hen op te nemen om te zien of ze belangstelling zouden hebben om co-owner/gastgezin te zijn. Van beide kanten hebben we vragen opgesteld en alle dingen besproken. 24 uur later was het duidelijk: ja, die uitdaging gingen ze aan. En in plaats van een reu, werd het een teef. We zijn jullie ontzettend dankbaar dat jullie haar opnemen binnen jullie gezin!

En natuurlijk zijn we Anita en Erwin dankbaar voor het toevertrouwen van Terra aan ons ❤️.

Dat we samen heel veel plezier gaan beleven aan haar!